Bejelentéshttp://www.otthonra.5mp.eu

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üdvözöllek

Jenleg a vállalkozás nem műödik egy rehabitációs jogszabály miatt!

Tervezzük az újra indítását!


Egyesletünk honapja www.eke2015.hu

facebook odal: www.facebook.com/eke2015

 

Egészségmegőrzéssel életmódjavítással foglalkozunk.1998-ban kezdtük el a vállalkozásunkat, azóta lassan de folyamatosan fejlődünk. Üzletünket Pécsett, az Aidinger János út 41/B alatt találod (szolgáltató és bemutató terem)
Jelenleg 2 webáruházunkból lehet vásárolni termékeket, sajnos nincs minden termék feltöltve, amit forgalmazunk, ezért ha a kategóriákban van olyan termék, ami érdekelne, kérdezd meg, emailben, hogy be tudjuk vagy nem szerezni.
webáruházaim elérhetősége: www.egeszsegmegorzo.hu
www.okonatural.hu
Eltérő a termékkínálat, más beszállítóktól vannak a termékek, még akkor is ha hasonló!
Telefonon is érdeklődhetsz.
Kínálatunkból: Testvibrációs rezgőgépek, víztisztítók, ionizátorok, vízlúgosítók, irodai víztisztítók, vízszűrők, asztali víztisztítók, csapszűrők, Salin sógépek, sópipák, étrend kiegészítők, vitaminok, saláta (ét) olajok, argán olaj, kozmetikumok, Bio, öko háztartási tisztítók, bio parfümök.
Szállítási időnk 1-14 munkanap, attól függően a termék raktáron van vagy be kell szerezni és attól is függ, hogy honnan szerezzük be a terméket.
Minden megrendelést visszaigazolunk és tájékoztatót küldünk.
Legyél vásárlónk vagy ha MLM-ben is forgalmazott terméket kívánsz vásárolni tőlünk, akkor szívesen látlak a csapatomba is.
Az elérhetőségeket megtalálod a webshopokban.

A regisztráció mind két helyre díjmentes!

www.okotermek.gportal.hu

www.lifecare.gportal.hu
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!